Informatie Paal 12 en Omnivereniging

De Omnivereniging Oldenzaal heet iedereen van harte welkom op het prachtige beachcourt en in ons Paviljoen Paal 12 aan de Vondellaan in Oldenzaal. Het gebruik van zowel het beachcourt als het paviljoen Paal 12 wordt volledig mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers.

Het rendement dat de Omnivereniging uit de exploitatie hiervan haalt is bestemd ter financiële ondersteuning 
van de bij de Omni aangesloten verenigingen: Dit zijn volleybalvereniging Arcade Pollux, handbalvereniging Hacol en badmintonvereniging Icarus.

Maar…. IEDEREEN kan gebruik maken van de beachvelden! Niet alleen sportverenigingen maar ook scholen en beweeggroepen kunnen het beachveld bij Paal 12 huren. Ook voor sport- en spelactiviteiten ten behoeve van bijvoorbeeld familie-, buurt- of straatfeesten is het beachcourt ze

Het beachcourt is gelegen aan de Vondellaan 12 in de wijk De Thij en heeft een totale oppervlakte van 55 bij 45 meter. De velden zijn voorzien van zand van een zeer fijne samenstelling en zijn dagelijks beschikbaar.

Klik hier om een beachveld te reserveren. Of mail de Omnivereniging voor informatie en het huren van het Paviljoen Paal 12 in combinatie met de beachvelden  op info@omniverenigingoldenzaal.nl

Meer informatie over de beachcourts en de Omnivereniging is te vinden op www.omniverenigingoldenzaal.nl

Sporthallen:

Sportcentrum Vondersweijde
Ada Kokstraat 20
7572 EA Oldenzaal

 

Sporthal de Kolk
Brem 11
7577 EN Oldenzaal

Sporthal De Thij
Thijlaan 30
7576 ZB  Oldenzaal